Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε μίνι-κρίση οι «κυανόλευκοι»!

11η αγωνιστική

Αναγ.Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 2-0

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τη Νίκη Βόλου που έχασε σήμερα με «κατεβασμένα τα χέρια» το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην ψυχωμένη Αναγέννηση Καρδίτσας! Η ΑΣΑ έπειτα από τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, κέρδισε και τη Νίκη Βόλου δείχνοντας να ανακάμπτει βαθμολογικά!

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, εντούτοις δεν δημιούργησε τις κλασικές ευκαιρίες για να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσέλιου. Αντιθέτως, η Αναγέννηση έχασε τεράστια φάση για να προηγηθεί στο σκορ με τον Κονίλιο στο 33’, ωστόσο η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Γκαραβέλη!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, δίχως να μπορούν να φτιάξουν επιθετικές φάσεις.

Η ΑΣΑ τελικά κατάφερε να πάρει το θεσσαλικό «τρίποντο» μέσα σε τρία λεπτά! Στο 73’ ο Σταμόπουλος εκμεταλλεύτηκε την μακρινή σέντρα του Ανδρικόπουλου και με σουτ σημείωσε το 1-0! Αμέσως μετά στο 76’ ο στόπερ Μπαχανάκ έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Βερνάρδου και ο επιθετικός της Καρδίτσας εύκολα πέτυχε το 2-0! Οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να αντιδράσουν, καθώς σήμερα προβλημάτισαν έντονα με τη συνολική τους απόδοση!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης (93’ Παπαδάκος), Κοκκίνης (85’ Κορέλας), Ξύδας (69’ Βερνάρδος), Μπούζας (69’ Κέρθι), Κονίλιο (92’ Ζάγγος)

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (63’ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (59’ Πέττας), Ριμπέιρο (46’ Μιράντα), Κρητικός (69’ Πολίτης), Μοράρ (69’ Τζιώρας)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ