Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στην Λιβαδειά

Λεβαδειακός και ΑΕΛ μοιράστηκαν τους βαθμούς στην Λιβαδειά σε ένα δυνατό ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου με ένταση και αρκετές φάσεις απο τις δύο ομάδες θυμίζοντας επαρχιακό ντέρμπι Α’ Εθνικής. Με το ισόπαλο 1-1 ο Λεβαδειακός παρέμενε για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ στην δεύτερη θέση με 18.

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Λεβαδειακός και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Νίκα στο 9′ για το 1-0. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες στιγμές με τον Ρόμο για να διευρύνουν το προβάδισμα τους, όμως τα σουτ του παίκτη του Λεβαδειακού βρέθηκαν λίγο έξω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν να κυλάνε και τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει μονιμώς την κατοχή της μπάλας πιέζοντας τους “Βυσσινί”, ωστόσο όμως να μην φθάνουν κοντά στο δεύτερο τέρμα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με σκορ 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ δημιούργησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο μάτς με κεφαλιά του Πέντροσο στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67′ με ωραίο συρτό δυνατό σουτ από τον Αντράντα η Λάρισα ισοφάρισε σε 1-1 και ξανά έβαλε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Απο εκεί και έπειτα το παιχνίδι συνέχισε σε δυνατό τέμπο και με αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες αλλά δεν επιτευχθεί κάποιο άλλο γκολ και η αναμέτρηση τελείωσε με το τελικό σκορ ισόπαλο σε 1-1.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν, Μαυριάς, Πεντρόσο.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ