Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Ασπρόμαυρο” Playstation στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε κουρασμένος, νίκησε εύκολα την Λαμία με 3-0 και έδειξε ότι κοιτάει το πρωτάθλημα…στα μάτια.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέροχος με τις επιθετικές του προσπάθειες να θυμίζουν…Playstation. Οι συνεργασίες ήταν αποτελεσματικές, ο Κωνσταντέλιας άψογος για ακόμα ένα παιχνίδι και αυτό φάνηκε και στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό, ο συγκινητικός Τάισον έδωσε την πάσα στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με ένα δυνατό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοζέλεφ. Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε στο ένα γκολ, γιατί με τέτοιο ρυθμό απλά δεν μπορούσε. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους (43′), ο Ράφα Σοάρες βρέθηκε μέσα στην περιοχή και κατάφερε να γράψει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ολοκληρώνοντας ένα θεαματικό πρώτο ημίχρονο με 11 (!) σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία προσπάθησε να μπει δυνατά, όμως ο ΠΑΟΚ αντί να ηρεμήσει το παιχνίδι του, αύξησε τα τέρματα του. Στο 57′ ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Σάστρε, αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή χωρίς να κάνει λάθος και έβαλε ακόμα ένα γκολ για τους Θεσσαλονικείς, ολοκληρώνοντας αυτό το…τρίπτυχο της επιτυχίας.

Με αυτήν την νίκη οι “ασπρόμαυροι” πέρασαν τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία και ανέβηκαν στην 3η θέση, περιμένοντας την εξέλιξη του ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης, για να γνωρίζουν που τερμάτισαν στον πρώτο γύρο.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ