Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Περιστερίου!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην «AEL FC Arena» μεταξύ ΑΕΛ και Ατρομήτου, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Για να φτάσουμε σε αυτό το σκορ όμως, έπρεπε να δούμε τα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης, τα οποία είχαν μπόλικες συγκινήσεις. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης οι «βυσσινοί» έκαναν το 1-0 με τον Ογκμπόε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι, ενώ στα χασομέρια του αγώνα (90’+5′) οι φιλοξενούμενοι με όμορφο πλασέ του Γιουμπιτάνα πήραν την ισοπαλία και το προβάδισμα για τον επαναληπτικό του Περιστερίου (9/10/11 Ιανουαρίου).

 

Σκόρερ: 80′ Μάριος Ογκμπόε, 90’+5′ Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Πλέγας, Θωμαΐδης (72′ Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (72′ Ογκμποε), Μπρου, Κοσσόνου, Πεδρόσο (66′ Νίνο).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης (46′ Ιμερέκοφ), Ερλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν (66′ Καμαρά), Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Βαλένσια, Τζοβάρας (70′ Βέργος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ