Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς!

Φάση των «16» (πρώτος αγώνας)

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 1-1

Ψυχολογική «ένεση» σήμερα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα του Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί στον Βόλο!

Με την πρώτη τελική προσπάθεια των «κυανολεύκων» να καταλήγει στα δίχτυα ξεκίνησε η αναμέτρηση! Στο 16ο λεπτό ο Λάμπρος Πολίτης με ατομική ενέργεια και υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1 για τη Νίκη! Αν και το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά ήταν ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν τη δική τους καλή στιγμή στο 40’ και να ισοφαρίσουν! Ο Γιαννιώτας από τα δεξιά ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Ρομό, ο οποίος από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 1-1!

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου χαμήλωσε τις γραμμές της στο γήπεδο με αποτέλεσμα να παίζει περισσότερο αμυντικά. Ο Λεβαδειακός είχε την κυριαρχία στον χώρο του κέντρου αλλά δυσκολευόταν πολύ στο να δημιουργήσει απειλές στην εστία του Γκαραβέλη. Στο 62’ ο Πολέτο ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή ωστόσο το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ! Από την άλλη πλευρά στο 82’ έπειτα από κόρνερ των φιλοξενουμένων η μπάλα στρώθηκε στον Μοράρ, ο οποίος από το ημικύκλιο εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ που «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι της εστίας του Στογιάνοβιτς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντ (59’ Πολέτο), Γιαννιώτας (76’ Λούα Λούα), Ρομό (86’ Τσιριγώτης), Κουάδρα (59’ Νικολιάς), Συμελίδης (59’ Μεχία)

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ναά (46’ Αναστασίου), Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας (60’ Κυριακίδης), Πολίτης (69’ Κρητικός, 77’ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Ριμπέιρο, Τζιώρας (46’ Μοράρ)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ