Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάτησε κορυφή!

11η αγωνιστική

Καλλιθέα – Καλαμάτα 1-0

Η ομάδα της Καλλιθέας πέρασε στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου, καθώς σήμερα επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής επί της Καλαμάτας και εκμεταλλευόμενη την ήττα των Χανίων πλέον βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς!

Με ωραίο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο άρχισε το ντέρμπι στο «Ελ Πάσο». Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο η κάθε ομάδα έχασε τη δική της κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ! Αρχικά στο 5’ για την Καλλιθέα ο Ντεμέτριους με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννίκογλου! Από την άλλη στο 11’ ο Μπαράλες μέσα από την περιοχή με γυριστό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Κότσαρη! Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο με την Καλλιθέα να αναλαμβάνει τα ηνία στον χώρο του κέντρου και να εμφανίζεται περισσότερο απειλητική! Δύο καλές στιγμές καταγράφηκαν με τα σουτ των Μουστακόπουλου (33’) και Ματίγια (41’) να καταλήγουν εκτός τέρματος!

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60’ η «Μαύρη Θύελλα» παρουσιάστηκε πιο ενεργητική επιθετικά και απείλησε στο 53’ με το σουτ του Ακόστα να μπλοκάρεται από τον Κότσαρη! Ακολούθως ο προπονητής της Καλλιθέας, Αλέκος Βοσνιάδης, με τις κατάλληλες αλλαγές ανέβασε τις γραμμές της ομάδας του και η Καλλιθέα σταδιακά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο! Στο 64’ ο Τσιντώνης από θέση βολής νικήθηκε εντυπωσιακά από τον γκολκίπερ Γιαννίκογλου για να έρθουμε τελικά στο 86ο λεπτό, όπου η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ! Έπειτα από στημένη φάση ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά με τον επερχόμενο Μαρότα προ κενής εστίας να σκοράρει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλιθέα: Κότσαρης, Μπουλούλης, Μαρότα, Μεχίας, Μανθάτης (85’ Ποζατζίδης), Ματίγια, Σίλβα (62’ Τσιντώνης), Μουστακόπουλος (75’ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος (85’ Ρομαό), Λουκίνας

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Αρίμπας (82’ Δημόπουλος), Κωστούλας, Βαλεριάνος, Ματέους, Παπατόλιος, Τάτος, Ακόστα, Ρόβας (70’ Αρναρέλλης), Μπαράλες (70’ Πασάς)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ