Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρονάλντο vs Μέσι: Η τελευταία πράξη της αγαπημένης μας σειράς

Ο επίλογος (;) της αιώνιας διαμάχης, το “γαμώτο”, ο σχηματισμός του “σύμπαντος” και ο Νεϊμάρ.

Το Κριστιάνο “Ρονάλντο εναντίον Λιονέλ Μέσι” είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ποδοσφαιρική κόντρα που ζήσαμε ποτέ σε μια εποχή. Για αυτό και ότι της συμβαίνει μας αφορά και μάλιστα πολύ. Και για αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το φιλικό του ερχόμενου Φεβρουαρίου που αποτελεί το κλείσιμο ενός τουρ της Ίντερ Μαϊάμι στη Σαουδική Αραβία.

Η κορύφωση της κόντρας και αυτό που πάντα θα μας λείπει

Πριν πούμε οτιδήποτε θα πρέπει να σταθούμε στο γιατί (;) οποιαδήποτε κοινή στιγμή τους μας φαίνεται πάντα σαν καλοφτιαγμένο “γλυκό”. Η οπτική μας λοιπόν είναι αυτή, διότι ναι μεν είδαμε τους δύο τους να γίνονται κορυφαίοι στο κορυφαίο επίπεδο όντας αντίπαλοι σε εβδομαδιαία βάση, αλλά δεν είχαμε ποτέ το παιχνίδι που ονειρευόμασταν να υπάρξει ανάμεσα στους δύο. Δηλαδή, δεν είδαμε ποτέ ένα Πορτογαλία – Αργεντινή σε τελικό ή ημιτελικό Μουντιάλ η ένα Ρεάλ – Μπαρτσελόνα με έπαθλο το την κούπα του Champions League.

Ένα φιλικό που τους δίνει οντότητα και σχήμα

Έχουν και οι δύο υπάρξει η “τομή” των “πτυχών” του ποδοσφαίρου που εκπροσωπούν. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή που και οι δύο έχουν φέρει τα “παρασκήνια” αντιμέτωπα με το άπλετο φως. Ο ένας ως η απαρχή μιας “πλημμυρίδας αστέρων” κι ο άλλος ως το ακριβότερο “πετράδι” σε ένα “μαγαζί” που ζούσε με “εκλεπτυσμένα αποφάγια”. Για αυτό και φροντίζουμε ως μέσα να προσθέτουμε συνέχεια και όλο και περισσότερο ένα (πάντα) ξεχωριστό κομμάτι σε αυτό το “beef” που την 1η Φεβρουαρίου θα “γράψει” πιθανότατα το ακροτελεύτιο του (αγωνιστικό) επεισόδιο.

Το “θάμπωμα” που κρύβει το χαμένο “αστέρι”

Πέραν του αγώνα των δύο “tera – star” υπάρχει βέβαια και αυτός που προηγείται μεταξύ Αλ Χιλάλ και Ίντερ Μαϊάμι και θα λάβει χώρα στις 29 Ιανουαρίου. Εκεί όπου κανείς δεν ξέρει αν ο Μέσι βρει απέναντι του τον παλιόφιλό του Νεϊμάρ που κάνει ότι θα σκεφτόταν κάποιος το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία. Ούτως ειπείν, ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Προσφερόμενες έναντι παχυλών αμοιβών που λειτούργησαν ως θέλγητρο από τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ