Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Superleague 2: Με στόχο το «διπλό» στο Σεραφείδιο η Κοζάνη

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή, η Κοζάνη ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδιο, για την εξ’ αναβολής 10η αγωνιστική της SuperLeague 2 (15:00).

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας πήρε πολύτιμο βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον “Γηραιό” στις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, με τον Κάνουλα να είναι ο “χρυσός” σκόρερ στο 96ο λεπτό, κρατώντας την Κοζάνη στην 6η θέση με 14 βαθμούς. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη αναζητούν το τρίποντο σήμερα με στόχο την εδραίωση τους στην πρώτη πεντάδα, αλλά και την απομάκρυνση τους από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τα “λιοντάρια” δεν μπορούν υπολογίζουν μονάχα στον τραυματία επιθετικό Αντχάμ Ελ Ιντρισί.

Από την πλευρά της η Ένωση είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 11 βαθμούς ενώ βρίσκεται στην 10η θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κούστας δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Γιάννη Μαρίνη (τερματοφύλακας), Άνελ Σαμπανάτζοβιτς (αμυντικός μέσος), Ιλίας Λεφράνκ (δεξιός εξτρέμ) και Τάσο Κοντορουχά (επιθετικός).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ