Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Αλλαγή σελίδας με την υπογραφή Καβαλιεράτου

Η “σπίθα” στο βλέμμα που μπορεί να γίνει “φωτιά” στο χορτάρι, η πολυσυλλεκτική εμπειρία του coach Καβαλιεράτου και η κίνηση που συμφωνεί με το “dna” που οι “λύκοι” ονειρεύονται να “χτίσουν”.

Προπονητής των ΥΛΤΕΞ Λύκων είναι με κάθε επισημότητα ο κύριος Γρηγόρης Καβαλιεράτος. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής δεν μπορεί παρά να θεωρείται εξόχως έμπειρος, έχοντας μια πορεία 31 ετών στους πάγκους διαφόρων ομάδων σε διαφορετικά επίπεδα και ηλικιακές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του δεν μπορεί να μη θεωρηθεί η θητεία του δίπλα στον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αφού ως βοηθός του Σέρβου πρώην προπονητή του “δικεφάλου” συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League και τους ομίλους του Europa League. Γεγονός που αποτέλεσε αποκορύφωμα και για τη σχέση Καβαλιεράτου – ΠΑΟΚ που υπήρξε μακρά. Πέραν όλων αυτών βέβαια και της “λάμψης” που εκπέμπουν οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, είναι σημαντικό να πούμε ότι οι εικόνες που συνέλεξε ο Βορειοελλαδίτης προπονητής το διατήρησαν στο μεταίχμιο του επαγγελματικού με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθιστώντας τον κορυφαία επιλογή για όποια ομάδα έρχεται από χαμηλά και έχει πλάνο για υψηλότατες “πτήσεις” στο άμεσο μέλλον. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και με τους αγαπημένους μας “λύκους”.

Η ανακοίνωση:

ΣΤΟΥΣ ΥΛΤΕΞ ΛΥΚΟΥΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Γρηγόριο Καβαλιεράτο.
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 7/11/1964, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και κάτοχος του διπλώματος UEFA A’.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη περίοδο 1991-92 από τις μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ακολούθησαν οι Ερασιτέχνες του Αστέρα Αμπελοκήπων, η ΑΕ Νέων Σίνδου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ίωνες και κατόπιν άρχισε να εργάζεται ως συνεργάτης στην Γ’ και Δ’ εθνική κατηγορία (Απόλλων Μαυρονερίου Κιλκίς, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αγροτικός Αστέρας).

Το 2003 εντάχθηκε στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα είχε την καθοδήγηση της ερασιτεχνικής ομάδας της ΠΑΕ.  Το 2009, έκανε το μεγάλο βήμα και εντάχθηκε στο team συνεργατών της επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , όπου παρέμεινε έως και το 2013.

Εκεί συνεργάστηκε με τους κ.κ. Σάντος, Μπερέτα, Χάβο, Δερμιτζάκη, Μπόλονι, Δώνη, Γεωργιάδη, Στέφενς. Έπειτα, εργάστηκε στην Κ19 ως βοηθός προπονητή πριν το 2016 ακολουθήσει τον Vladan Ivic, επιστρέφωντας στην επαγγελματική ομάδα.

Μετά το 2017, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ εργάστηκε ως συνεργάτης ή μόνος του, σε ομάδες της ΕΠΣΜ. Ενδεικτικά, θήτευσε κατά σειρά σε: Φοίνικα Πολίχνης, Ομόνοια Σίνδου, Νίκη Ευκαρπίας (με την όποια κέρδισε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ) , Κεραυνό Αγγελοχωρίου (Γ’ Εθνική) και Μαρθώνα Καλαμαριάς.

Έχει στην κατοχή του με τον ΠΑΟΚ: 2 πρωταθλήματα Κ19, 1 πρωτάθλημα ερασιτεχνών ΕΠΣΜ και βέβαια ένα κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2016-2017 μαζί με προκρίσεις στα προκριματικά ή σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Coach καλώς όρισες στην οικογένεια των ΥΛΤΕΞ Λύκων!”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ