Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗ: Ετοιμάζεται για επανέναρξη!

Το 2024 είναι πλέον γεγονός και άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου περιμένουν να πραγματοποιήσουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, ούτως ώστε να μπει η ομάδα όσο γίνεται με περισσότερους πόντους στα play-off!

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Νίκη Βόλου συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και κρυφή επιθυμία όλων αποτελεί η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία!

Το πένθος:

Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το 2023, μια κακή είδηση «χτύπησε» την πόρτα του προπονητή! Ο  Δημήτρης Ελευθερόπουλος «έχασε» την αγαπημένη του μητέρα, με όσους βρίσκονται γύρω από τον σύλλογο να προσπαθούν να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

Οι προπονήσεις:

Από αύριο (2/1) οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν ξανά στο χορτάρι με τις προπονήσεις να συνεχίζονται στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ. Ο Στέλιος Βενετίδης θα αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας μέχρις ότου ο Ελευθερόπουλος επανέλθει στις καθήκοντά του. Οι απουσίες που μετράει η ομάδα είναι: αφενός ο Ζόζεφ Να’ά που βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης για το πρόβλημα στον αστράγαλό του και αφετέρου ο Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος θα λείψει τον Γενάρη καθώς θα συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας.

Οι αποχωρήσεις:

Ήδη ο Νέτι Μέτσε αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του συλλόγου, καθώς ανακοινώθηκε από την Καβάλα η οποία είναι πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Γ’εθνικής.

Επίσης κοντά στην έξοδο βρίσκονται τόσο ο Γεράσιμος Βουκελάτος όσο και ο Αντριάνο Σκεντεράι με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποχωρούν άμεσα εφόσον βρουν καινούρια ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο διότι συνολικά είχαν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Βλαντ Μοράρ. Ο Ρουμάνος επιθετικός, παρόλο το «βαρύ» βιογραφικό του, δεν έχει ικανοποιήσει καθώς δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής! Ο Μοράρ βρίσκεται σε συζήτηση με τη διοίκηση για να λυθεί το συμβόλαιό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να αποχωρήσει άμεσα και πιστεύει πως στον δεύτερο γύρο θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος!

Οι μεταγραφές:

Ο Ελευθερόπουλος σε συνεργασία πάντα με τους διοικούντες έχει ζητήσει να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Οι θέσεις που «ψάχνεται» η Νίκη είναι: αυτή του ακραίου επιθετικού και ενός σέντερ φορ. Βασική προϋπόθεση βέβαια στο να γίνουν οι μεταγραφές είναι να βρεθεί κάτι αξιόλογο στην ποδοσφαιρική αγορά γιατί η περίοδος του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερη και απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις.

Ο αγώνας ντέρμπι:

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «κυανόλευκους» και πρώτη για το νέο έτος είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Κυριακή (7/1). Ο συγκεκριμένος αγώνας ίσως αποτελέσει ματς-ορόσημο! Κι αυτό, επειδή σε περίπτωση ήττας η Νίκη Βόλου θα απομακρυνθεί κατά πολύ από την κορυφή! Αντιθέτως σε περίπτωση επιτυχίας η διαφορά με την ομάδα της Βοιωτίας θα «ψαλιδιστεί» και το ενδιαφέρον για τις πρώτες θέσεις θα «φουντώσει» ξανά!

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ