Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέος προπονητής στον Θερμαϊκό Θέρμης ο Εμιλιάνο Χαλιλάι!

Μετά την απομάκρυνση του προπονητή Γιώργου Κούτση από τον πάγκο του Θερμαϊκού Θέρμης, η διοίκηση έψαξε για τον διάδοχό του. Έτσι μετά από συζητήσεις και σκέψεις η ομάδα κατέληξε στον έμπειρο και φιλόδοξο Εμιλιάνο Χαλιλάι για να αναλάβει την ομάδα της Θέρμης.


 

Τις πρώτες του προπονήσεις στη Θέρμη πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα ο νέος προπονητής των «πράσινων» Εμιλιάνο Χαλιλάι, ενώ αύριο θα κάνει και το ντεμπούτο του στους πάγκος στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας.
Ο Θερμαϊκός Θέρμης μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 26 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Τη φετινή χρονιά ο Χαλιλάι εργάστηκε ως βοηθός προπονητή του Ηλία Σαπάνη στον Καμπανιακό, ενώ έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και από τον Ιωνικό Διαβατών ως πρώτος προπονητής κατακτώντας το Κύπελλο ΕΠΣ Μακεδονίας τη σεζόν 2021-2022 κόντρα στον Ορφέα Σουρωτής, όντας και ο νεότερος στην ιστορία που έχει κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣΜ.
Άμεσος συνεργάτης του Χαλιλάι στη Θέρμη θα είναι ο Τάσος Κιλιμτζίδης, με γυμναστή τον Νίκο Πετρίδη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βασίλη Καραντασιάδη.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ