Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στους πάγκους ο Αργύρης Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στους πάγκους, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ιστορικής Μόναχο 1860!

Ο 43χρόνος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα γήπεδα της Γερμανίας, όντας προπονητής στην ομάδα νέων της Καρλσρούης, ενώ παράλληλα έφτασε σε σημείο να είναι και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα, προτού τελικά ξεκινήσει το δικό του έργο στους πάγκους των ομάδων.

Πρώτη του ομάδα ήταν η Γερμανική Ροτ-Βάις Έσσεν στην οποία έμεινε για ένα χρόνο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η επίσης μονοετή θητεία του στον πάγκο της επίσης Γερμανικής Άαλεν. Στις 8 Ιουνίου του 2019 ο άγνωστος στο ελληνικό κοινό Αργύρης Γιαννίκης αναλαμβάνει τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, η άνετη παραμονή και το καλό βαθμολογικό πλασάρισμα του “Άγιαξ της Ηπείρου” σε συνδυασμό με το πολύ ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι Γιαννιώτες, κίνησαν τα βλέμματα των μεγάλων της Ελλάδας και έτσι στις 10 Οκτωβρίου του 2021 ο Γιαννίκης υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μεγάλες προσδοκίες και τον νεαρό τεχνικό μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνει πράγματα. Η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη, η εικόνα της Ένωσης ήταν απογοητευτική και έτσι την 1η Μαρτίου του 2022 ήρθε το πρόωρο διαζύγιο με τον Γιαννίκη, ο οποίος από τότε δεν ξανά κάθισε σε πάγκο ομάδας.

Πλέον, ο Ελληνογερμανός τεχνικός, μετά την τελευταία του αποτυχημένη θητεία επιστρέφει σχεδόν μετά από δύο χρόνια στα γήπεδα και μάλιστα επιστρέφει στην Γερμανία, για να αναλάβει τον πάγκο της Μόναχο 1860, η οποία βρίσκεται στην 3η Εθνική κατηγορία της χώρας και την δεδομένη στιγμή μάχεται για να σωθεί, όντας μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Για να δούμε εάν ο νεαρός τεχνικός τα καταφέρει στην επιστροφή του στους πάγκους και κρατήσει κατηγορία την ιστορική ομάδα του Μονάχου…

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ