Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στόπερ έφυγε, στόπερ έρχεται και όχι μόνο!

Ο απερχόμενος:

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην «κυανόλευκη» ομάδα από σήμερα ο Χρήστος Γρομητσάρης αποτελεί παρελθόν! Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φέτος δεν είχε χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ελευθερόπουλου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο της SL2 αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς ως βασικός, ενώ τρεις φορές έπαιξε σαν αλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γρομητσάρης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Μακεδονικό.

Ο επερχόμενος:

Τη θέση του Γρομητσάρη στα στόπερ της Νίκης Βόλου, αναμένεται να πάρει ο επίσης έμπειρος Μιχάλης Γιαννίτσης! Ο 31χρονος υψηλόσωμος αμυντικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως βασικός στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (Γ’εθνική, 16 συμμετοχές). Στην επαγγελματική του καριέρα έχει συνολικά  29 συμμετοχές στη Super League, 146 στη Β’ και 29′ στη Γ’ εθνική. Ο Γιαννίτσης ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Πιθανές μεταγραφές:

Επίσης τις τελευταίες ημέρες η Νίκη επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Διοίκηση και προπονητής έχουν εστιάσει την προσοχή στις περιπτώσεις ενός μεσοεπιθετικού και ενός σέντερ φορ! Εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ