Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παίκτης της Δόξας Ασσήρου είναι ο Ηρακλής Τοπουζλής! (pics)

Ο Ηρακλής Τοπουζλής πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και αφότου οι διοικούντες της Δόξας Ασσήρου κατέθεσαν την πρότασή του προς τον 25άχρονο τερματοφύλακα, οι δύο πελυρές συμφώνησαν στην έναρξη της συνεργασίας τους.


 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα έχει πλέον για δίδυμο στον «άσσο» τον Μάκη Καραβελίδη, όπου οι δυο τους θα πρέπει να συμβάλλουν τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Ο Αθλητικός Κόσμος προσέγγισε τον Ηρακλή όπου μας είπε λίγα λόγια για τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους». 

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΣΣΗΡΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!

Ο 25άχρονος (γενν. 15/4/1998) τερματοφύλακας με καταγωγή από τον Κορινό της Πιερίας όπου τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, ξεκίνησε από τον Θερμαϊκό Κορινού και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ(Κ15-Κ17).
Αυτό που χαρακτηρίζει τον 25άχρονο πορτιέρε είναι η εκρηκτικότητα και η ικανότητα του στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Να αναφέρουμε πως ο Τοπουζλής έχει «γεμάτες» χρονιές στη Γ Εθνική με την ομάδα των ΑΣ Μετεώρων, του Άρη Σκάλας και τη διετή συνεργασία του με τον Πιερικό. Παλαιότερα, εκτός από τον Θερμαϊκό Κορινού αγωνίστηκε με τα σωματεία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, της Ακαδημίας Πλαταμώνα, του Βατανιακού και της ΑΕ Περίστασης.

Τον Ιούλιο του 2021 ο Ηρακλής Τοπουζλής ανακονώθηκε από τον Α.Ο. Πυλίου Κω με τον οποίο μέτρησε 16 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Αιολικό, αλλά αποχώρησε σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενσωματώθηκε με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στο δεύτερο μισό της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον Α.Ο. Πυλίου Κω. Φέτος ξεκίνησε με τα χρώματα του Ηρακλή Αμπελοκήπων έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες. 

Πλέον, με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου ο προπονητής της ομάδας θα έχει να διαχειριστεί έναν ακόμη ευχάριστο πονοκέφαλο βελτιώνοντας έτσι η ομάδα ακόμη περισσότερο τη θέση του τερματοφύλακα.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ