Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΟΚ: Έκοψε την πίτα της και τίμησε τον περσινό της MVP, Χρήστο Καρακώστα!

Η Καβάλα έκοψε χθες (17/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τιμώντας τον περσινό MVP και πρώτο σκόρερ της ομάδας, Χρήστο Καρακώστα, καθώς και τους παλαίμαχους Γιώργο Καιτατζή, Γιώργο Σφακιανάκη, Θόδωρο Τζιόλα, όπως και τον επίσης παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και επί 7 χρόνια Γενικό Αρχηγό της Γιώργο Μανάφη.

 

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όλοι όσοι απαρτίζουν τον Όμιλο που εκπροσωπεί επάξια την ΠΕ Καβάλας, σε όλα τα επίπεδα και στα περισσότερα αθλήματα! Η αίθουσα κατακλύστηκε από τα παιδιά της Ακαδημίας, τους αθλητές όλων των τμημάτων, παράγοντες του ΑΟΚ αλλά και άλλων σωματείων της περιοχής καθώς επίσης εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως από την περσινή ομάδα των «Αργοναυτών» οι μοναδικοί παίκτες που συνεχίζουν και φέτος, είναι ο Γιάννης Καζαντζίδης και ο Χρήστος Καρακώστας, ο οποίος παρότι είχε προτάσεις από άλλους συλλόγους… έμεινε στην ομάδα που έχει δεθεί συναισθηματικά, με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ