Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η υπέροχη ΝΙΚΗ του κυπέλλου!

Πορεία εφάμιλλη του 2006 κάνει φέτος η Νίκη Βόλου καθώς, όπως και τότε, θα συμμετέχει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πριν ακριβώς από 18 χρόνια η Νίκη Βόλου αντιμετώπισε στους «8» του θεσμού την ΑΕΚ σε διπλό αγώνα! Η «κυανόλευκη» ομάδα αποκλείστηκε με αξιοπρέπεια φέρνοντας «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς στο επίσης λευκό Πανθεσσαλικό στάδιο λόγω της χιονόπτωσης! Στη ρεβάνς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ η Νίκη είχε ηττηθεί με 2-0.

Ερχόμενοι στο σήμερα η Νίκη Βόλου μπροστά στους πολυπληθείς φιλάθλους της, που έδωσαν δυναμικό παρόν και φοβερό παλμό στις εξέδρες, επικράτησε στο Πανθεσσαλικό του Λεβαδειακού με σκορ 1-0!

Ο Δημήτρης Λίταινας με όμορφο γυριστό σουτ στο 17ο λεπτό πέτυχε το παρθενικό του γκολ και ταυτόχρονα το νικητήριο της πρόκρισης!

Στο 57’ ο Τζιώρας και στο 60’ ο Κυριακίδης σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Γκροφ με τη Νίκη να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα! Όλοι οι ποδοσφαιριστές της με πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε φάση έδειχναν ότι ήθελαν την πρόκριση περισσότερο από τους Βοιωτούς! Ο γκολκίπερ Γκαραβέλης σταμάτησε τα επικίνδυνα σουτ των Γιαννιώτα και Πολέτο και όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός σε όλες του τις επεμβάσεις!

Με MVP τον κόσμο της, με πρωταγωνιστές τους παίκτες και «μαέστρο» τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η Νίκη Βόλου πλέον οδεύει ολοταχώς για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Τετάρτη (24/1).

Η Νίκη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα επιδιώξει να πετύχει το όνειρο μιας ακόμα μεγαλύτερης διάκρισης!

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ