Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Οι ποδοσφαιριστές σε πρώτο πλάνο

Η υλοποίηση της δέσμευσης του καλοκαιριού που ανεβάζει επίπεδο τους “λύκους” και τους καθιστά ελκυστικό προορισμό.

Αν κάποιος προσπαθούσε να ορίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να χριστεί μια ομάδα καλή, δύο πράγματα θα έπρεπε να έχει στο μυαλό του. Το ένα είναι η καλή απόδοση της ομάδας εντός των γραμμών. Το άλλο η διασφάλιση της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές ότι θα υπάρξει η κατάλληλη μέριμνα όποτε τη χρειαστούν. Το δεύτερο μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εκεί όπου οι πόροι είναι λιγότεροι άρα και πιο δύσκολη η ύπαρξη κάλυψης εκ μέρους των διοικούντων. Αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι να μπουν στην κουβέντα οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι. Η ιστορική ομάδα από την ανατολική Θεσσαλονίκη που επέστρεψε και φέρνει πέραν όλον των άλλων και τον “αέρα” του επαγγελματισμού που χρειάζεται για να πάει μια ερασιτεχνική ομάδα γρήγορα ψηλά, έκανε πλέον πράξη την προ μηνών δέσμευση του προέδρου της, Γιώργου Σιδερίδη και θα καλύπτει από εδώ και στο εξής μέσω ιδιωτικής ασφάλισης τις ιατρικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στους ποδοσφαιριστές της.

Η ανακοίνωση:

ΟΙ ΥΛΤΕΞ Λύκοι από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν έχουν δηλώσει πως θέλουν να πρωτοπορούν, αυτός ήταν και ο σκοπός που ο Σύλλογος αυτός ήρθε στη ζωή.

Η διοίκηση της ομάδας μας, προχώρησε σε συνεργασία με την Ιντερσαλόνικα, παρέχοντας ιδιωτική ασφάλιση στους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου. 

Το χόμπι σου, δεν πρέπει να σου στερήσει ούτε δευτερόλεπτο της υγείας σου.

Σκοπός του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση, ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και όλων των κατηγοριών, πρώτα από όλα υγεία.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ