Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εθνική Ομάδα: Διδάσκει τι σημαίνει “influencing” η “γαλανόλευκη”

Το να χρησιμοποιείς τη “δύναμη” που σου δίνει το επάγγελμα και η σταδιοδρομία σου για να επηρεάσεις με στόχο το κοινό καλό είναι το καλύτερο και ταυτόχρονα πιο δυσεύρετο και πολύτιμο “influencing” που μπορείς να προσφέρεις όντας επιφανής.

Για αυτό και εμείς συγχαίρουμε το ανδρικό τμήμα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης που εν μέσω της ξεκούρασης του πριν την επιστροφή στις πισίνες λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος επιλέγει να ξαναπέσει στο νερό για χάρη ενός εξάχρονου κοριτσιού που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και το μόνο που επιθυμεί είναι να έχει το δικό του αναπηρικό αμαξίδιο.

Συγκεκριμένα, το εθνικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στο “Σεράφειο” κολυμβητήριο προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με τους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού Σώματος. Τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού κοριτσιού.

Κλείνοντας, να πούμε ότι το ραντεβού έχει οριστεί για αύριο (21/01) στις 19:00 το απόγευμα και το “πατροπαράδοτο” εισιτήριο έχει θα αποδοθεί στην οικογένεια της μικρής με τη μορφή δωρεάς μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού “Make a Wish”. Ενώ όλα συμβαίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Make-A-Wish_Water-Polo-National-Team

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ