Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου

Μέσα σε κλίμα χαράς μα και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν χθες (20/01) τα εγκαίνια του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς».

 

Θρύλοι της ομάδας αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι από το Blue Club, τους Blue Angels και τον Ο.Φ. Νίκης έδωσαν το παρών στα εγκαίνια, τα οποία τελέστηκαν από τον Πάτερ Απόστολο.

 

Συγκεκριμένα οι Τσιμπερίδης, Κολοβός, Παπαπούλιος, Λεφάκης, Θεοδώρου Ν., Βαϊράμογλου, Τσομπανόπουλος, Ρηγίνος, Ρέντης, Καραγκιόζης, Σταμουλάκης, Παναγιωτόπουλος, Σταματίου, Τελέγκας, Γιαννακός, Σαρρής, Τσόγκας, Θεοδώρου Θ., Αϊβαλιώτης, Χατζηκωνσταντίνου, Πίνας Χ., Πίνας Κ., Μπάρδας, Σωτηρόπουλος, Βαταμίδης, Διαμαντάρας, Οικονόμου, Καρακώστας, Μπακάλης, Μαργαριτόπουλος, Αγιασιώτης, Καϊμπαλίδης, Νικοβιώτης, Μαντζανάς, Καϊκλής και Κοκκινάκης, ήταν οι σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση και που δόξασαν όλα αυτά τα χρόνια τη φανέλα με τον Άγγελο στο στήθος.

 

Οι παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου δημιούργησαν ένα υπέροχο μουσείο με όλες τις ενδεκάδες (100 ετών) της ιστορίας της ομάδας, το οποίο αξίζει να δει κανείς από κοντά, ενώ σε δηλώσεις του για τα εγκαίνια ο γραμματέας του Συνδέσμου, Θοδωρής Θεοδώρου, δήλωσε τα εξής:

«Μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ξαναγυρίσαμε στο σπίτι μας, στο γήπεδο “Παντελής Μαγούλας”. Σε ένα χώρο του γηπέδου δημιουργήσαμε τα γραφεία μας και παράλληλα ένα μουσειακό χώρο. Στα σημερινά εγκαίνια των γραφείων μας βρέθηκαν ποδοσφαιριστές από όλες τις γενιές της ομάδας μας και η συγκίνηση όλων ήταν διάχυτη».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ