Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Στις 12 Φεβρουαρίου να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε στα γήπεδα»

Την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία λειτουργούν κεκλεισμένων των θυρών από τα μέσα Δεκεμβρίου, μετά τα αιματηρά επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συνέντευξη στο ΕΡΤNEWS παραχώρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να καλεί τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα.

«Εγώ προτείνω στις 12 Φεβρουαρίου, όλοι μαζί, να πάρουμε τα παιδιά μας να πάμε να παρακολουθήσουμε ο καθένας την ομάδα του σαν καλοί φίλαθλοι και να τελειώνουμε με όλους αυτούς. Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, να έχουν μια συνεργασία», δήλωσε ο υπουργός.

Όσον αφορά το κατά πόσο είναι ρεαλιστική η εξάλειψη της βίας στα γήπεδα, επισήμανε: «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας. Θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία να τα οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και να τελειώνουμε γιατί είναι οργανωμένο έγκλημα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ