Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οριστικό: «Αντίο» της Γουλβς στον Ότο, έρχεται Θεσσαλονίκη!

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Γιόνι Κάστο Ότο από τους «Λύκους», με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Παρελθόν από την Γουλβς είναι πλέον ο Ότο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σύλλογου, με τον 29χρονο Ισπανό να αναμένεται αύριο (27/01) στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γουλβς:

«Ο Ισπανός είναι πλέον ελεύθερος να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο αμυντικός αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Old Gold που τερμάτισε στην έβδομη θέση σε διαδοχικές σεζόν στην Premier League και απόλαυσε συναρπαστικά ταξίδια στα ημιτελικά του FA Cup και στα προημιτελικά του Europa League. Εικόνα συνέπειας κατά τη διάρκεια αυτών των δύο περιόδων, μεταξύ των οποίων ο δανεισμός του έγινε μόνιμος, ο Jonny έκανε δικό του το ρόλο του αριστερού μπακ-χαφ υπό τον Nuno Espirito Santo, κάνοντας συχνά τα δύσκολα που επέτρεπαν σε όλη την ομάδα να ανθίσει.

Ήταν εναντίον του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League όπου η τύχη του άλλαξε, ωστόσο, καθώς ο 29χρονος πλέον παίκτης υπέστη τον πρώτο από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο μέσα σε εννέα μήνες, που σταμάτησαν ξαφνικά τη δυναμική του στο παλιό χρυσό. Η τελευταία του εμφάνιση για τον σύλλογο έγινε τον Σεπτέμβριο, ως αλλαγή στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι τον Σεπτέμβριο, και ο Τζόνι αποχωρεί από τον σύλλογο με 134 συμμετοχές και έξι γκολ.

Ο αθλητικός διευθυντής Matt Hobbs δήλωσε: “Ο Jonny δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε θέλει να πάει να παίξει και είμαστε ευτυχείς να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Υπήρξε μεγάλος υπηρέτης μας, οπότε προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό για εκείνον το συντομότερο δυνατό. Ο Ντοκ είναι ο τελευταίος που έμεινε από την αρχική ομάδα του Europa League και επέστρεψε, οπότε ο Τζόνι φεύγοντας είναι άλλος ένας που έφυγε από εκείνη την εποχή, από μια ομάδα παικτών που πάντα θα είναι ευπρόσδεκτοι πίσω στον σύλλογο, για όσα έκαναν για τον σύλλογο και ο Τζόνι θα έχει την ίδια εκτίμηση. Στη σύγχρονη εποχή, ήταν μέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας που είχαμε ποτέ, οπότε ο μόνος τρόπος για να θυμόμαστε τον Τζόνι είναι ότι αποτέλεσε σημαντικό μέρος της. Κάθε ομάδα χρειάζεται παίκτες που ο προπονητής ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να πάρει. Μεγάλωσε ένα παιδί εδώ και είχε ένα άλλο.

Με την επιστροφή του Rayan Ait-Nouri από τις διεθνείς υποχρεώσεις, ο Gary O’Neil επιστρέφει στην πλήρη σύνθεση των τεσσάρων αμυντικών, μαζί με τους Hugo Bueno, Nelson Semedo και Matt Doherty, κάτι που ο Hobbs πιστεύει ότι αφήνει τη Wolves σε μια υγιή θέση.

“Έχουμε δύο φανταστικούς, νεαρούς αριστερούς μπακ και ο “Doc” μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, οπότε έχουμε μια ομάδα τεσσάρων αμυντικών και είμαστε πραγματικά καλά καλυμμένοι, ενώ ο Toti μπορεί να μπει και αυτός, οπότε είμαστε σε καλή θέση. Στο ποδόσφαιρο κάθε ομάδα περνάει από εποχές και αυτό που αρχίζουμε να δημιουργούμε είναι μια νέα ομάδα που έχει τις ίδιες δυνατότητες και είναι εξίσου συναρπαστική, σε μια πολύ πιο δύσκολη Premier League. Με την ομάδα μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι χτίζουμε κάτι που μπορεί να μιμηθεί αυτό που έκανε εκείνη η ομάδα”.

Πηγή: Karfitsa.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ