Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗ-φόρες καμπανιές!

19η αγωνιστική:

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 0-2

Με καταιγιστικό ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο η Νίκη Βόλου κατάφερε και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο της Χαλάστρας!

Η απόδοση των «κυανολεύκων» στο πρώτο ημίχρονο ήταν εναρμονισμένη με τον δυνατό άνεμο που φυσούσε, καθώς σαν αέρας στο 3’ και στο 8’ ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 0-2!

Ο Κρητικός, μόλις στην πρώτη φάση στα καρέ των γηπεδούχων, έπιασε το όμορφο σουτ που κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Κασαπίδη για το 0-1! Λίγα λεπτά αργότερα από θέση μέσα αριστερά ο Λίταινας με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ για τη Νίκη Βόλου! Ο Λίταινας απείλησε εκ νέου στο 12’ για να έρθει ο Καμπανιακός στο 14’ με την προσπάθεια του Μπούση να εξουδετερώνεται εύκολα από τον Γκαραβέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός με τον άνεμο να τον ευνοεί άρχισε σταδιακά να πιέζει, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της Νίκης με άψογο τρόπο «έσβηνε» τις επικίνδυνες προϋποθέσεις. Η καλύτερη ευκαιρία που χάθηκε για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 68ο λεπτό. Το απευθείας φάουλ του Γαρύφαλλου αρχικά αποκρούστηκε από τον Γκαραβέλη, με τον Μπούση στην επαναφορά να ανακόπτεται τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς!

Η Νίκη Βόλου σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ευελπιστεί να πλησιάσει όλο και περισσότερο προς την κορυφή στις επόμενες αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης (66′ Πολύζος), Παπαστεριανός (38′ λ.τρ. Βοσκόπουλος), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Τότσκα (66′ Μυστακίδης, 79′ λ.τρ. Φροσύνης), Μάνιος

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Κρητικός (46′ Να’α), Ριμπέιρο (89′ Μπαλλάς), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης)

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ