Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ματσάρα στις Σέρρες, ο Βόλος πήρε το βαθμό στις καθυστερήσεις…

Σε ένα ματς… άγριας ομορφιάς ο Πανσερραϊκός παραχώρησε, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΝΠΣ Βόλο στις καθυστερήσεις, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και φάσεις έχοντας μάλιστα ως… εμπόδιο τον πολύ δυνατό αέρα που επικρατούσε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και μπροστά στα μάτια του Δημάρχου της πόλης της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέου.

 

Ο Πανσερραϊκός που ερχόταν με… φόρα μετά τις δύο πολύτιμες εκτός έδρας νίκες σε Λαμία και Γιάννενα, ήθελε ένα ακόμα τρίποντο έτσι ώστε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ με τον ίδιο στόχο ήρθε στις Σέρρες και ο Βόλος ο οποίος θα έλεγε κάποιος ήθελε περισσότερο τη νίκη αφού βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Οι ήττες όμως του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς δεν άλλαξε την κατάσταση στις επικίνδυνες θέσεις με τους Σερραίους να αισθάνονται ακόμα πιο ασφαλείς και τον Βόλο να παραμένει στην ίδια βαθμολογική κατάσταση έχοντας από κάτω του τέσσερις ομάδες.

 

Ο δυνατός αέρας σίγουρα δυσκόλεψε κατά πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και ενώ όλα έδειχναν ότι το α’ μέρος θα λήξει χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη και στο 45+2 ο Ασενούν σε μια αντεπίθεση του ΝΠΣ, έστειλε με πλασέ τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Χοβάν για να ανοίξει το σκορ… 0-1.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Θυμιάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Άλεξιτς σε ανατροπή του από τον Σιέλη ισοφαρίζοντας στο 50’ σε 1-1! Στο 59’ οι Σερραίοι καταφέρνουν να κάνουν την ολική ανατροπή παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-1 χάρη στην κεφαλιά ψαράκι του Δεληγιαννίδη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι» βρίσκονταν κοντά σε μία ακόμα νίκη, ήρθε η φάση στο 90+4’ με τον Οικονόμου να ανατρέπει τον Μύγα και τον Γκαρσία να εκτελεί εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 2-2 και χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

 

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε επεισόδιο στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλου αρχικά με τον παίκτη του Πανσερραϊκού, Μορέιρα, να ζητάει τον λόγο από τον προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ, ενώ στη συνέχεια πήγε να δημιουργηθεί σύρραξη και με άλλους παίκτες όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90′ λ. τρ. Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86′ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46′ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77′ Οικονόμου).

ΝΠΣ Βόλος (Α. Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62′ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46′ Κόμπα), Τσοκάνης (74′ Ντέλετιτς), Σιέλης (62′ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ