Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Superleague 2: Τρίποντο της Κοζάνης με «χρυσό» Ποζατζίδη

Η Κοζάνη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσμα μετά απο τρεις μήνες, κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλων Πόντου με 1-0 για την 19η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Superleague 2 και «πάτησε» εξάδα.

Ο σύλλογος από την Δυτική Μακεδονία ήθελε να ξεκινήσει δυναμικά το παιχνίδι του στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό το τρίποντο που θα μεγάλωνε την διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο στους 13 βαθμούς. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να απειλήσουν στο 13ο λεπτό, με τον Αμπουντού να κάνει το σουτ και να βγαίνει η μπάλα άουτ. Στο επόμενο διάστημα, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε την κατοχή και κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 26′ ο Καλλέργης σέντραρε από τα δεξιά, με τον Ποζατζίδη να πιάνει την κεφαλιά και να «γράφει» το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη επίθεση με σουτ από τον Σαχχόλι στο 50ο λεπτό με τον πορτιέρο της Κοζάνης να μπλοκάρει. Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν τρεις καλές ευκαιρίες (51′, 53′, 57′) με τον Καλλέργη και τον σκόρερ Ποζατζίδη, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Τα λεπτά περνούσαν, με το σκορ να παρέμενε ίδιο και χωρίς να αλλάξει κάτι.

Το σφύριγμα της λήξης έδωσε και επίσημα στην Κοζάνη τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά τον Νοέμβριο (νίκη κόντρα στον Καμπανιακό), ανεβαίνοντας στην πρώτη εξάδα (21 βαθμούς), ενώ ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε με 8 βαθμούς στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γιάκος, Ποζατζίδης

Απόλλων Πόντου: Κιναλής, Καλογέρης, Djaloshi, Καρδάρης, Αμαραντίδης, Flensborg, Μουμίν, Αλμπάνης, Aboudou, Ίννος, Σαχόλλι

Πηγή: Karfitsa.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ