Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τιμήθηκε ο Ηλίας Καρακώστας από τους βετεράνους και πρώην συμπαίκτες του

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου για το 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι του Άνω Βόλου.

 

Η αίθουσα της εκδήλωσης γέμισε από συγκίνηση μιας και παραβρέθηκαν προσωπικότητες από το ένδοξο παρελθόν της Νίκης Βόλου, όπως η οικογένεια Κοκκινάκη, που προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον σύνδεσμο των βετεράνων, ενώ ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο πρώην αρχηγός της Νίκης και από τους πιο αγαπητούς παλαιμάχους ποδοσφαιριστές εκτός Βόλου, Ηλίας Καρακώστας, που αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε στην οικογένεια του Κώστα Τέζα των Blue Angels, την οποία παρέλαβε η μητέρα του αείμνηστου φιλάθλου της ομάδας.

 

Θεοδώρου και Καρακώστας την ώρα της απονομής

Αξίζει να σημειωθεί, πως την βράβευση του Ηλία Καρακώστα ανέλαβε ένας άνθρωπος που ήταν ηγετική μορφή της διοίκησης με τεράστια προσφορά στην ομάδα και νυν γενικός γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων της, ο Θεόδωρος Θεοδώρου (πρώην γενικός αρχηγός και γαμπρός του αείμνηστου Γεωργίου Τραγουδαρά), ο οποίος διετέλεσε γενικός αρχηγός του συλλόγου από το 1988 έως το 1992, την περίοδο που αγωνίστηκε και ο άλλοτε αμυντικός ογκόλιθος και αρχηγός του Νίκης Βόλου, Ηλίας Καρακώστας. 

 

Γιώργος Παναγιωτόπουλος (πρόεδρος των παλαίμαχων) και Θεόδωρος Θεοδώρου, τιμούν τον παλαίμαχο άσο

Σε δηλώσεις του μετά την βράβευση του, ο Ηλίας Καρακώστας, τόνισε τα εξής:

«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την μεγάλη τιμή που μου επιφύλασσαν οι βετεράνοι της ομάδας και οι πρώην συμπαίκτες μου. Είναι αλήθεια ότι έχω τα ίδια συναισθήματα με αυτά που ξεχείλισαν στην απονομή, όταν αφιέρωσα στη μνήμη του αείμνηστου Κώστα Τέζα, ο οποίος μας έμαθε πως να αγαπάμε τη Νίκη Βόλου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, από την ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Βενέτης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μάνος Αποστολίδης, ο πρώην βετεράνος του Αγροτικού Αστέρα και Οδυσσέα Κορδελιού, Σάββας Γρηγοριάδης, αλλά και οι Τσόγκας, Σταματίου, Αϊβαλιώτης, Καρακώστας, Καϊμπαλίδης, Θεοδώρου Θ., Παναγιωτόπουλος, Μητρομάρας, Αγιασιώτης, Μαντζανάς, Ρίζος, Βλαχόπουλος, Κοντοβάς, Στεργιόπουλος, Κοκκινάκης, Ρέντης, Νικολόπουλος, Ανδρέου, Θεοδώρου Ν., Παπαπούλιος, Βαϊράμογλου, Λεφάκης, Τζοβάρας, Οικονόμου, Σταματίου, Τσόγκας, Κάϊας, Πίνας Χ., Πίνας Κ., Χατζηκωνσταντίνου, Σωτηρόπουλος, Βιταμίνης, Μπάρδας, Μπακάλης, Νάνος, Ρηγίνος και Ζαφειρίου, ενώ για την μεγάλη τους προσφορά στον σύλλογο τιμήθηκε η Φωτεινή Κοκκινάκη και ο Περικλής Σάμιος.

 

Ο Ηλίας Καρακώστας τιμήθηκε ως άνθρωπος της Νίκης Βόλου, ως σπουδαίος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, αλλά και ως επιστήμονας στο χώρο του ποδοσφαίρου που προσφέρει με το FYSIO SPORTS CENTER. Υπηρεσίες πρόληψης αποκατάστασης και προπονητικής, μαζί με την σπουδαία φυσιοθεραπεύτρια, Αναστασία Παυλίδου, που εξειδικεύεται και στον βελονισμό. 

Όπως είναι γνωστό, ο Ηλίας στο παρελθόν δούλεψε και συνεργάστηκε με μεγάλα Clubs όπως η ΠΑΕ Ηρακλής (2008-2011), η ΠΑΕ Άρης (2012-13), αλλά και με τις Ακαδημίες της FC Arsenal Elite για 10 χρόνια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ