Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η επιστροφή του Μιράντα και οι απουσίες!

Προς την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οδεύουμε και στους δύο ομίλους της SL2. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος θα υπάρξουν αγώνες κατάταξης (play-off και play-out).

Η Νίκη Βόλου, έπειτα από την αναπάντεχη ισοπαλία της περασμένης Δευτέρας με την ΑΕΚ Β’ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, έμεινε αρκετά πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης. Πλέον βασικός στόχος των «κυανολεύκων» είναι στα επόμενα παιχνίδια να μπορέσουν να «κλειδώσουν» μια θέση στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα play-off.

Αυτή την Κυριακή η ομάδα της Νίκης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, με τον «Γηραιό» να «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά.

Σε αυτήν την αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και άπαντες στην ομάδα προσμένουν την τόνωση στον επιθετικό τομέα!

Πολύ πιθανό να επιστρέψουν στην αποστολή είναι και οι Ανδρέου, Παναγιωτίδης που μέρα με τη μέρα ανεβάζουν ρυθμούς και λογικά θα είναι στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Αντιθέτως η σημαντική απουσία ακούει στο όνομα του Πασχάλη Κάσσου! Ο δυναμικός μπακ-χαφ της Νίκης ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο και συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Εκτός ομάδας εδώ και λίγο διάστημα έχουν τεθεί οι Μπαχανάκ και Ριμπέιρο και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ