Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό (Video)

Μία ισοπαλία μακριά από την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε πριν λίγο του ΠΑΟΚ (0-1) στην Τούμπα με γκολ του Αντράζ Σπόραρ.

 

Ισορροπημένο το ματς μέχρι το 35ο λεπτό, όπου από εκεί και έπειτα οι «ασπρόμαυροι» έχασαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τους Ντεσπόντοφ και Μπράντον. Στη συνέχεια το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοσή του και ευτύχησε να προηγηθεί στο 53’ με πλασέ του Σπόραρ. Ο Λουτσέσκου έκανε την ομάδα του ακόμα πιο επιθετική, οι δύο «μονομάχοι» έμειναν με 10 παίκτες μετά τις αποβολές Τάισον και Μπακασέτα στην αψιμαχία που είχαν, ενώ οι γηπεδούχοι δεν καταφέραν να φτάσουν στην ισοφάριση στην καλύτερη φάση τους στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας δοκάρι με τον Μεϊτέ στο 90’+3′.

 

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (75’ Οζντόεφ), Τσιγγάρας (62’ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (62’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (62’ Τάισον), Μπράντον (71’ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (87’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Τσέριν (87’ Σένκεφελντ), Μπακασέτας, Μπερνάρ (87’ Βαγιαννίδης), Παλάσιος (68’ Μαντσίνι), Σπόραρ (74΄Ζέκα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ