Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Σάκκαρη και Χιλ

Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, με επιτυχίες και αποτυχίες, η Μαρία Σάκκαρη και ο Τομ Χιλ θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες της Ελληνίδας τενίστριας, όπως ήταν λογικό θα έφερναν αλλαγές, με μία από αυτές να είναι η απομάκρυνση του Τομ Χιλ.

Οι δύο τους όπως δήλωσαν μέσα από τα social media, μετά από έξι χρόνια τερματίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία με κοινή απόφαση και θα παραμείνουν δύο καλοί φίλοι.

Η δήλωση του Τομ Χιλ:

“Μετά από 6 υπέροχα χρόνια μαζί, η Μαρία και εγώ τερματίζουμε την επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά θα παραμείνουμε δυο καλοί φίλοι. Η Μαρία δεν είναι μόνο μια απίθανη αθλήτρια, αλλά και ένα υπέροχο άτομο. Το να δουλεύω μαζί της ήταν μεγάλο προνόμιο και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά που πετύχαμε μαζί. Αμφότεροι πιστεύουμε πως θα είναι ένα βήμα μπροστά στις διαδρομές μας και θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε νέες ευκαιρίες και να βρούμε τις συναρπαστικές προκλήσεις που είναι μπροστά μας. Σε ευχαριστώ Μαρία για το απίθανο αυτό ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον! Πάμε!”

Από τη δική της πλευρά η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε:

“Tom, σε ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα, την υποστήριξη εντός και εκτός γηπέδου και την πίστη σου από την πρώτη μέρα που με είχες. Μεγαλώσαμε μαζί, με βοήθησες να συνειδητοποιήσω ότι όλα είναι πιθανά. Δεν με έκανες μόνο καλύτερη παίκτρια, αλλά και καλύτερο άνθρωπο. Σε ευχαριστώ που πάντα ήθελες το καλύτερο για μένα και που πάντα κάλυπτες τα νώτα μου! Καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ