Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα σημεία της Κυριακής!

Κυριακή χωρίς ποδόσφαιρο δεν γίνεται, όπως και Κυριακή χωρίς στοίχημα δεν γίνεται για τους λάτρεις του. Σήμερα θα δείτε 4 σημεία τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε αν ενδιαφέρεστε.

  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε από το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της ελληνικής Super League. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο του και τη μεσοβδόμαδη ήττα από τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας πάλι στη Τούμπα. Σήμερα στις 20:30 υποδέχεται τον Ολυμπιακό και φαίνεται δύσκολο να γκελάρει για τρίτη συνεχόμενη φορά στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έρχεται στη Τούμπα μετά από δύο νίκες κόντρα στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και κόντρα στην Φερεντσβάρος για το Conference. Αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος δεν πρέπει να ηττηθεί.

Παρόλα αυτά εγώ ως πιθανό και αξιόλογο στοιχηματικά σημείο βρίσκω το 1 draw no bet περίπου στο 1.50.

  • Λούτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει στρώσει τον τελευταίο καιρό και να κάνει πειστικές εμφανίσεις. Στους τελευταίους 5 αγώνες έχει απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ. Από την άλλη η Λούτον βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παρουσιάζει διαρκώς σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις της.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω το 2 περίπου στο 1.85 είναι μια καλή επιλογή.

  • Ανκαραγκουτσού-Γαλατασαράι

Η “Γαλατά” βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση με αγώνα λιγότερο από τη πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Με νίκη σήμερα σκαρφαλώνει στη κορυφή και στο +2 από την μεγάλη αντίπαλο. Νικηφόροι ήταν οι τελευταίοι 5 αγώνες της. Η Ανκαραγκουτσού στην οποία αγωνίζεται τόσο ο Στέλιος Κίτσιου όσο και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική.

Το 2 επομένως στο 1.60 περίπου φαίνεται να είναι μονόδρομος.

  • Μόντσα-Μίλαν

Τελευταία επιλογή για σήμερα ο αγώνας του Ιταλικού Καμπιονάτο ανάμεσα στις δύο αγάπες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Μίλαν που συνεχώς βρίσκει τον τρόπο έστω και επεισοδιακά να κερδίζει θέλει απόψε το τρίποντο, για να ξεπεράσει την Γιουβέντους, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Η Μόντσα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να κινδυνεύει για υποβιβασμό. Είναι μια ομάδα που δεν βάζει εύκολα γκολ, οπότε μάλλον δεν θα απειλήσει ιδιαίτερα την Μίλαν.

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω μπορούμε να ποντάρουμε στο 2 περίπου στο 1.75.

Καλή επιτυχία!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ