Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Του πήρε την… μπουκιά από το στόμα στις καθυστερήσεις!

Στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης!

 

Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σέρχιο Ντίας που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Εβγκένι Γιαμπλόνσκι, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (45’+2′) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Χουάν Μιριτέλο. Στο 65ο λεπτό ο Αστέρας έφτασε στην ανατροπή (2-1) με κεφαλιά του Έρβιν Ζουκάνοβιτς, αλλά οι Αγρινιώτες μίλησαν τελευταίοι στο ματς με σκόρερ τον Μάριο Οικονόμου (90’+2′), ο οποίος μετά από κόρνερ του Ανόρ Χουάνπι, έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό.

 

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Καστάνιο (93′ Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (86′ Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (70′ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (86′ Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης (75′ Τσάβες), Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε (66′ Χατζηθεοδωρίδης), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75′ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (75′ Στάγιτς), Ντίας (84′ Λομονάκο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ