Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πίτερς

 

Aκόμη μία σπουδαία ανανέωση για τον μπασκετικό Ολυμπιακό αφού η ΚΑΕ επέκτεινε τη συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος κάνει τρομερή σεζόν φέτος και δικαίως κερδίζει το νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο «δένουν» και ισχυροποιούν τον βασικό κορμό της ομάδας, διατηρώντας στο ρόστερ τους τον μέχρι στιγμής κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Αμερικανός με το φονικό σουτ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν, όντας παράλληλα και ο κορυφαίος σουτέρ της από την περιφέρεια, μετρώντας 14,3 πόντους, με 54,3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, συν 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 14,1 πόντους ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς έως το 2026.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ