Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εθνική Ομάδα: Υποψήφιος για κορυφαίος στην Ευρώπη ο Ζερδεβάς

“Αγώνα” για μια ακόμα μεγάλη διάκριση δίνει εδώ και λίγη ώρα ο Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς στο πόλο.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνηθίσει να γράφουμε ότι η Εθνική μας Ομάδα διεκδικεί κάποια μεγάλη διάκριση στους αγώνες που συμμετέχει ή ότι κάποιος από τους αθλητές της διακρίθηκε στο εκάστοτε τουρνουά. Τρανά παραδείγματα ο Ντίνος Γενηδουνιάς που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο Μάνος Ζερδεβάς που το περασμένο καλοκαίρι αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα. Μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με τον Έλληνα τερματοφύλακα πιθανότατα η ατομική διάκριση του στην Ιαπωνία να αποτέλεσε το “επιστέγασμα” στο θέλημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να τον συμπεριλάβει ανάμεσα στους υποψήφιους για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς.

Εκεί όπου θα αντιπαρατεθεί με τους Περόνε (Ισπανία), Ζάλανκι (Ουγγαρία), Ντι Φούλβιο (Ιταλία) και Γρανάδος (Ισπανία). Καθιστώντας τον Μάνο τον μόνο κίπερ της παρέας. Κάτι που κάνει το έργο τους δύσκολο και τη στήριξη μας απαραίτητη.

Κλείνοντας, για να ψηφίσετε τον Μάνο Ζερδεβά θα πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο που βρίσκεται από κάτω και να επιλέξετε το δικό του εικονίδιο. Η προθεσμία λήγει στις 3 Μαρτίου.

Ψηφίστε εδώ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ