Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

O Πέρι Σπυράκος αποκλειστικά στον «ΑΚ» για τις κληρώσεις των ελληνικών ομάδων!

Στον απόηχο των κληρώσεων των ελληνικών ομάδων ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, Πέρι Σπυράκος, μίλησε πριν λίγη ώρα αποκλειστικά στον «Αθλητικό Κόσμο» και τον Μαστραντώνη Κωνσταντίνο, για τις εκτιμήσεις του σχετικά με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

 

Ο Πέρι Σπυράκος με την φανέλα των Τρικάλων
  • Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος από την Ντιναμό και θα περάσει εύκολα. Έχει πολύ καλύτερο ρόστερ και αν δεν κάνει αλχημείες ο Λουτσέσκου, δεν βρίσκω τον τρόπο να απειληθεί από μια ομάδα που παίζει αμυντικά και πούλησε σημαντικούς ποδοσφαιριστές της.

Ο Ολυμπιακός (του οποίου είμαι οπαδός) έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα που το μοναδικό της -εξωαγωνιστικό- μειονέκτημα είναι ότι παίζει τα παιχνίδια της μακριά από την φυσική της έδρα. Ποιοτική ομάδα η οποία όμως τρώει εύκολα γκολ και εκεί θα ποντάρω. Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ματς και θα πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά εις βάρος ομάδας από το Ισραήλ.

Έχει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές η Μακάμπι, οι οποίοι χρήζουν προσοχής. Ο Ζάχαβι ένας τεράστιος σκόρερ που μισή φάση μπορεί να την κάνει γκολ (με την Αϊντχόφεν είχε σκοράρει εναντίον μας και στα δύο ματς πριν κάποια χρόνια), οι μέσοι Κάρζεφ, Κανιτσόφσκι κι ο Φαν Όβερεν ,που όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια τους.

Ομάδα πειθαρχημένη που έχει πολύ καλό προπονητή, την παλιά δόξα του Ιρλανδικού ποδοσφαίρου τον Ρόι Κιν.

Η αχίλλειος πτέρνα; Η άμυνα! Αν πιέσει στο επιθετικό τρίτο ο Ολυμπιακός τότε θα κάνει γκολ και στα δύο ματς…

Εύχομαι να περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες γιατί το ποδόσφαιρο μας το έχει ανάγκη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ