Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δεν «Χ»άλασε κανέναν… (Video)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και Ατρόμητος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, παρουσία μετά από πολύ καιρό του κόσμου ο οποίος παρακολούθησε από το ένα πέταλο του γηπέδου… λόγω ακαταλληλότητας των υπόλοιπων κερκίδων.

 

Ένα 0-0 το οποίο μάλλον… βόλεψε θα έλεγε κάποιος τις δύο ομάδες οι οποίες έφτασαν τους 24 βαθμούς (+8 από τα προτελευταία Γιάννενα και την τελευταία Κηφισιά οι οποίοι έχουν αγώνα λιγότερο) και πλέον δύο στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αισθάνονται βαθμολογικά άνετες καθώς αν παραμείνει η διαφορά από τους δύο τελευταίους, τότε στα μπαράζ υποβιβασμού θα μπουν με σημαντικό πλεονέκτημα βαθμών.

 

Όσον αφορά τον αγώνα, μάλλον δεν χρίζει κριτικής καθώς οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λίγες, με τον Πανσερραϊκό να έχει μια ανούσια κατοχή και σε κάποιες στιγμές να προσπαθεί να γίνει απειλητικός στην εστία του Τσιντώντα. Μάλιστα στο 20’ ήταν αυτός που απείλησε την περιοχή του Ατρομήτου με τον Άλεξιτς να επιχειρεί το σουτ μετά από πάσα του Ουάρντα και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων άουτ. Στο ίδιο τέμπο και ο Ατρόμητος ο οποίος πρόσεξε κι αυτός περισσότερο τα μετόπισθεν χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός στην εστία του Χόβαν. Στο 63’ ο Κουέν έκανε το σουτ για να βρεί η μπάλα σε σώματα αμυνομένων και να καταλήξει κόρνερ, ενώ στο 77’ το σουτ του Γκονζάλες μπλόκαρε ο Χόβαν. Στο 85’ ο Γούλερι παραλίγο να κάνει τη «ζημιά» στους Περιστεριώτες όταν με κεφαλιά που έπιασε προ του Τσιντώντα που επιχείρησε έξοδο, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσακαλίδη να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες και με τη σκέψη τους πλέον να εστιάζει στα δύο εναπομείναντα ματς που ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας (64′ Γούλερι), Ουάρντα, Χατζηστραβός (85′ Σοφιανός), Άλεξιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον (60′ Γκονζάλες), Κούεν (73′ Βρακάς), Ρομπάιγ (60′ Βαλένσια), Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73′ Βέργος).

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ