Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Τερίμ άκουσε τον κόσμο και τελικά έφερε ισοπαλία

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ακουστούν αλήθειες, ώστε να δούμε τελικά τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ουραγό Κηφισιά.

Τόσο καιρό ο Τούρκος προπονητής ακούει πολλά για την μη χρησιμοποίηση του Σέκεφελντ. Να θυμίσουμε το πλάνο που ο Ολλανδός ήταν δακρυσμένος, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Όλος ο κόσμος του «τριφυλλιού» έλεγε γιατί δεν τον χρησιμοποιεί. Η χρησιμοποίηση του τελικά ήρθε τόσο στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την Κηφισιά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με το που μπήκε μέσα ήταν εμφανές πως ο «δικέφαλος» διέσπασε πιο εύκολα από πριν την «πράσινη» άμυνα, βέβαια, για αυτό δεν μπορούσε κανείς να τον κατηγορήσει, από την στιγμή μάλιστα, που οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πολλοί κακοί σε εκείνο το ματς. Έρχεται το παιχνίδι με την Κηφισιά με τον Ολλανδό να κρεμάει για ακόμα ένα ματς την ομάδα του, καθώς είδε κόκκινη και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες, την στιγμή που πίεζε για το δεύτερο τέρμα. Αποτέλεσμα να μπει χωρίς προθέρμανση ο Ούγκο και να φανεί ως «αδύναμους κρίκος» της άμυνας ο Βραζιλιάνος και ευτυχώς που έδιωξε την μπάλα στο 91′ γιατί ποιος ξέρει τι θα άκουγε.

Σε ότι αφορά τον Λοντίκιν ο Ρώσος ήταν πολύ καλός, όμως αλήθεια, μετά τα όσα έκανε ο Ντραγκόφσκι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ποιος μπορεί να πιστεύει πως δεν πρέπει να έχει εκείνος τα γάντια του βασικού; Μα και βέβαια ο κόσμος, ο οποίος επειδή τον έφερε ο Τούρκος δεν τον θέλει, όπως επίσης δεν ήθελε και όποιον έφερε ο Ιβάν κάποτε, αλλά άλλο αυτό.

Από κει και πέρα, σίγουρα και ο Τερίμ έκανε μεγάλα λάθη στο παιχνίδι, καθώς καθυστέρησε να βγάλει τον κουρασμένο Μλαντένοβιτς, ενώ και ο Βαγιαννίδης ήταν κακός. Επίσης, κάποια στιγμή ο Κότσιρας θα πρέπει να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ, όπως είναι κανονικά και όχι να καλύπτει το κενό του Μπερνάρντ. Όπως επίσης και ο Αράο, τον οποίο τον πήρε το «τριφύλλι» για αμυντικό χαφ και γύρισε ως λύση ανάγκης στην άμυνα, αλλά πλέον οι «πράσινοι» έχουν τέσσερις αμυντικούς γεγονός που θα πρέπει να κάνει τον προπονητή του να σκεφτεί την επιστροφή του στην κανονική του θέση, καθώς είναι πιο δημιουργικός.

Όπως λοιπόν κανείς μπορεί να καταλάβει, ο κόσμος έκανε ένα λάθος επιμένοντας ο προπονητής να βάλει παίκτες που ήταν σημαίες την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν 4ος. Τώρα που ο Παναθηναϊκός έχει άλλους στόχους, πρέπει να μπουν και άλλοι παίκτες και όχι παίκτες που έπαιζαν μέχρι και πέρσι και ειδικά εκείνοι που κλαίνε ενώ κερδίζει η ομάδα τους, γιατί δεν παίζουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ