Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μίλτος!! (Video)

Ο εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού του προπονητή, Γιώργου Πομάσκι, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο στο άλμα εις μήκος και υπερασπίστηκε τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Βελιγράδι (2022), πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη, με επίδοση 8.22 μέτρα.

 

Όπως θα δούμε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο 26χρονος Έλληνας αθλητής ξεκίνησε με 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια… πιάνοντας κατευθείαν κορυφή. Με τον Φουρλάνι, να κάνει και αυτός 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, το θέμα ήταν πλέον ποιος θα είχε το δεύτερο καλύτερο άλμα. Για μερικά λεπτά αυτός ήταν ο Ιταλός άλτης που έκανε 8.10 μέτρα στην τέταρτη προσπάθειά του, αλλά ο Μίλτος απάντησε άμεσα με 8.15 και ανέβηκε πρώτος, ενώ στην τελευταία του προσπάθεια έκανε ακόμα ένα μεγάλο άλμα, στα 8.19 μέτρα.

 

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός, Ματία Φουρλάνι, με επίδοση 8.22 μέτρα, ενώ τρίτος ήταν ο Τζαμαϊκανός, Κάρεϊ Μακλέοντ, με 8.21.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ