Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η ευκαιρία της ΑΕΚ για ένα ιδανικό ξεκίνημα στα playoffs

Η ΑΕΚ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο στα playoffs και οφείλει να το κάνει αν θέλει να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Η κλήρωση των playoffs πραγματοποιήθηκε και η ΑΕΚ έμαθε πως πρώτη της αντίπαλος θα είναι η Λαμία (εκτός έδρας), ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (εντός έδρας).

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Αλμέιδα έχει μια μεγάλη ευκαιρία από την πρώτη αγωνιστική να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε γκέλα των αντιπάλων της και να καταφέρει να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Η νίκη στη Λαμία την Κυριακή (10/3) είναι επιτακτική ανάγκη και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ καλείται όχι μόνο να πάρει το τρίποντο και να ξεκινήσει ιδανικά στη διαδικασία των playoffs, αλλά και να καταφέρει να αφήσει πίσω της την χθεσινή ισοπαλία κόντρα στον Άρη, που πραγματικά έχασε δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια της.

Αν το καταφέρει αυτό η Ένωση, θα μπορέσει να πάει στην αναμέτρηση με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό έχοντας άλλη ψυχολογία και σε συνδυασμό με την «καυτή» της έδρα, να μπορέσει να κάνει το 2/2 στα playoffs, πριν πάει στη «Λεωφόρο» για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Η πιο μεγάλη ώρα λοιπόν είναι τώρα και με τις ομάδες να βρίσκονται όλες σε πολύ κοντινή απόσταση, το πρωτάθλημα θα κριθεί πάλι στις λεπτομέρειες και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την συναρπαστική εξέλιξη του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ