Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξανά ντέρμπι, ξανά ήττα!

25η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-2

Για ακόμη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου χάνει σε αγώνα ντέρμπι, καθώς δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει ούτε έναν βαθμό!

Ο απολογισμός της είναι έξι ήττες από Λεβαδειακό, Λάρισα και Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός και εκτός)! Ομολογουμένως σπάνιο φαινόμενο!

Οι φίλαθλοι της Νίκης, που κατέκλυσαν την σκεπαστή εξέδρα του Πανθεσσαλικού σταδίου, έφυγαν στο τέλος απογοητευμένοι και πικραμένοι…

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα διότι αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν κακό και αργό ποδόσφαιρο. Από πλευράς της Λάρισας, δύο σουτ των Φατάι και Αντράντα εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον Γκαραβέλη. Η μεγάλη φάση χάθηκε για τους «κυανόλευκους» στο 32ο λεπτό, όταν ο Σουλούκος απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή προβολή του Κάσσου!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους «βυσσινί»! Στο 48’ ο Στίνα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φατάι από πολύ κοντά σημείωσε το 0-1! Σταδιακά η Νίκη αφυπνίστηκε, ανέβασε την απόδοσή της και τελικά μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 63’! Έπειτα από κόρνερ του Κυριακίδη, η μπάλα στρώθηκε στον Πέττα, ο οποίος με εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι» πέτυχε ένα φοβερό γκολ! Το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους και στα επόμενα λεπτά άσκησαν πίεση στα καρέ της ΑΕΛ! Στο 73’ ο Πέττας απείλησε εκ νέου από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε και έκανε τις επιθέσεις της. Εν τέλει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μέσα σε σύγχυση στην άμυνα των «κυανολεύκων», ο Νίνο με εύκολο πλασέ σκόραρε για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των «βυσσινί»!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (51’ λ.τρ. Τοπαλίδης), Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46’ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (62’ Κρητικός), Πέττας (85’ Μακατσάρια)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Μαϊδανός, Πλέγας, Αντράντα (77’ Θωμαΐδης), Στίνα (67’ Κ.Παπαγεωργίου), Πεντρόσο (67’ Κοσονού), Μαυριάς (77’ Νίνο), Φατάι (89’ Κόστιτς)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ