Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απείλησε ελάχιστα και πλήρωσε τα λάθη του!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε πριν λίγο ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό, για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa Conference League κι έτσι θα επιδιώξει να κερδίσει τους Κροάτες στον επαναληπτικό της Τούμπας (14/03, 19:45) τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά, ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να είχε στην αναμέτρηση περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, αλλά οι γηπεδούχοι έφταναν με ευκολία στην περιοχή της ελληνικής ομάδας και βέβαια ήταν αρκετά αποτελεσματικοί. Το σκορ άνοιξε ο Μπρούνο Πέτκοβιτς στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού ύστερα από κακή πάσα του Γιόνι Ότο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 71′ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από λάθος των «ασπρόμαυρων» στο χώρο του κέντρου. Έξι λεπτά (84′) πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Τόμας Μουργκ έχασε την μοναδική μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση για να μειώσει το σκορ.

 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Θεοφίλ-Καθρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούσιτς, Σπίκιτς (72′ Κανέκο), Μπατούρινα (90’+3′ Χαλίλοβιτς), Χόξα (46′ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89′ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Ότο, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (69′ Μουργκ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς (83′ Τζίμας), Τόμας (60′ Ντεσπόντοφ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ