Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επιβεβαίωση ΑΚ: Σύντομα η συνέντευξη τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση – Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

Επιβεβαίωση του Αθλητικού Κόσμου! Σύμφωνα με ενημέρωση του Παναθηναϊκού, σύντομα αναμένεται η συνέντευξη τύπου, για τις εξελίξεις με τη Διπλή Ανάπλαση.

Ο Αθλητικός Κόσμος σας είχε ενημερώσει πρώτος, πως ο Χάρης Δούκας και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσουν σε συνέντευξη τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση, η οποία αφορά ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε λοιπόν, ο Δήμαρχος Αθηναίων στον αρθρογράφο του Αθλητικού Κόσμου, Μάνο Παντελίδη, επιβεβαιώθηκαν και από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, μέσα από ενημέρωση των «πράσινων».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα που απασχολεί τα εκατομμύρια των οπαδών του «τριφυλλιού» και δεν είναι άλλο από το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι άμεσα επηρεασμένη από την εξέλιξη του συγκεκριμένου project και ασφαλώς παίζει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις που παίρνονται στον Σύλλογο.

Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και αφουγκραζόμενοι την καθημερινή αγωνία και των φιλάθλων του Συλλόγου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.

Με αφορμή και την επιστολή που απευθύνθηκε στο Σύλλογο στις 11 Μαρτίου σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών και εργασιών για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Βοτανικού και με δεδομένο ότι επίκειται σειρά συναντήσεων και επαφών σε τεχνικό επίπεδο (μελετητές, μηχανικοί κ.ο.κ.), καθώς και σύσκεψη στο Δήμο Αθηναίων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της συνέντευξης Τύπου».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ