Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μεγάλος ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League – Διέλυσε τη Ντιναμό με 5-1

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο διέλυσε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League.

Μετά την ήττα στην Κροατία, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσαν και τη ψυχή τους στο γήπεδο της Τούμπας, σκορπίζοντας τους Κροάτες με 5-1. Αρχικά, στο 27′, ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τ’ αριστερά με τον Κουλιεράκη να πιάνει τη πρώτη κεφαλιά με τον Μπάμπα να σμπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Νέβιστιτς για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ πάτησε κι άλλο γκάζι, έξι λεπτά αργότερα, ο Κουλιεράκης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει καταλήγοντας στη δεξιά γωνία του Νέβιστιτς για το 2-0.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ πήρε και προβάδισμα πρόκρισης με τον Μπράντον Τόμας να σκοράρει με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Νέβιστιτς κάνοντας το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο η Ντιναμό, μπήκε καλύτερα και σκόραρε με τον Χότζα στο 49′. Ο Πέτκοβιτς προσπάθησε να περάσει τον Κεντζιόρα, ωστόσο η μπάλα βρέθηκε στο Κοσοβάρο και αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Κοτάρσκι για να μειώσει το σκορ σε 3-1.

Ο Μάρτιν Μπατούρινα πραγματοποίησε τρομερή ατομική ενέργεια στο 64’ για να τροφοδοτήσει τον Σούτσιτς, αλλά το φαλτσαριστό πλασέ του έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Για να φτάσουμε στο 72ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει τέταρτο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Από εκτέλεση κόρνερ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, αδράνησαν οι φιλοξενούμενοι και από το ύψος της μικρής περιοχής με το στήθος ο Κουλιεράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μίσιτς, το 85’ ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ εντός περιοχής, μετά από ωραία πάσα του Αλί Σαμάτα. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Ζίβκοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1, στέλνοντας με εκκωφαντικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League, ολοκληρώνοντας μια ιστορική ανατροπή.

Πηγή: Karfitsa.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ