Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Ελπίζουμε να κάνουμε την ανατροπή με την Ντινάμο – Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά»

Πορτογάλοι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιερίνια στο αεροδρόμιο από την επιστροφή του δικεφάλου από τη Κροατία.

«Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας και ελπίζουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα…», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να φτάσω τον Πέπε (σ.σ. γελάει). Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά νιώθω καλά. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όταν με χρειαστεί και να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τον Ρονάλντο ανέφερε πως: «Είναι ο Ρονάλντο που όλοι γνωρίζουν. Αυτή η φιλοδοξία, αυτή η επιθυμία να κερδίζει πάντα, και αυτό είναι που τον κρατά σε τοπ επίπεδο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι παίζει στη Σαουδική Αραβία. Είναι παράδειγμα για όλους τους παίκτες. Το να έχεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική ομάδα είναι μεγάλη βοήθεια και γι’ αυτό κάνει την Πορτογαλία ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ