Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Super League: Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις στα Play-Out

Ξεκινούν σήμερα τα Play-Out της Super League που θα αναδείξουν τις δύο ομάδες οι οποίες θα υποβιβαστούν στη Super League 2.

Η αρχή στα τέσσερα ματς της 1ης αγωνιστικής των Play Out θα γίνει στις 17:00 στην Τρίπολη όπου ο αδιάφορος ουσιαστικά Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει το Βόλο που καίγεται για βαθμό η βαθμούς μετά το χαμένο παιχνίδι στα χαρτιά με την Κηφισιά.

Στις 17:30, η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, η οποία πήρε στα χαρτιά δύο βαθμούς από την υπόθεση με τον Βόλο και μπαίνει στα πλέι άουτ με άλλη ψυχολογία. Οι Κρητικοί δεν είναι αδιάφοροι, καθώς θέλουν άμεσα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μαθηματικά, αλλά και να συνεχίσουν την αγωνιστική βελτίωση επί των ημερών του Τραϊανού Δέλλα.

Στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η σέντρα για το ματς το Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Στην 2η θέση οι γηπεδούχοι με 28 βαθμούς αισθάνονται άνετα και δεν κινδυνεύουν, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που είναι τελευταίος με 18 και χρειάζεται καλή συγκομιδή βαθμών. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εν λόγω παιχνίδι και στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή, από την οποίο εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο, αλλά και οι Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Αθανασίου και Κιβρακίδης. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Πέδρο Κόντε και Γκέργκελι Νάγκι. Ο πρώτος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο δεύτερος έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του στη προπόνηση της Πέμπτης (14/3). Επίσης ο Κάρλες Σόρια είναι τιμωρημένος.

Τέλος στις 20:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, που νιώθει ασφαλής από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι αδιάφορος για τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Play-Out:

• Αστέρας Τρίπολης-Βόλος ΝΠΣ (17:00)

• Κηφισιά-ΟΦΗ (17:30)

• Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

• Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (20:00)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ