Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν πειράζει Μαρία – Ήττα για τη Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells

Η Σάκκαρη το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Σφιόντεκ με 2-0 σετ (6-4, 6-0) και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κρατά από το Indian Wells τις σπουδαίες εμφανίσεις της και τη συμμετοχή σε έναν υψηλού επιπέδου τελικό!

Δεν πειράζει Μαρία! Η Σάκκαρη ήταν πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην κατάκτηση ενός τίτλου και να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, όμως μια «μάχη» με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.

Η Ίγκα Σφιόντεκ με ψυχραιμία στα πιο κομβικά σημεία κατάφερε να κυριαρχήσει στο court (κυρίως στο 2ο σετ) και να φτάσει στην κατάκτηση του Indian Wells, βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Σάκκαρη, για την κατάκτηση ενός μεγάλο τροπαίου στην αρχή της νέας σεζόν!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την Σφιόντεκ, καθώς από το 2ο game, η Πολωνή κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς της Σάκκαρη και διατηρώντας τα δύο δικά της, έφτασε εύκολα στο 3-0. Όμως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δεν το έβαλε κάτω! Αφού έκανε τη… δουλειά κρατώντας το σερβίς της για το 3-1, στη συνέχεια κατάφερε να πετύχει το break στο 5ο game και μετέπειτα να φέρει το παιχνίδι ξανά σε ισορροπία για το 3-3! Οι δύο τενίστριες, κράτησαν μέχρι το 9ο game το σερβίς τους, με τη Σάκκαρη όμως να δέχεται το break στο 10ο και τελευταίο game του πρώτου σετ και έτσι η Σφιόντεκ έκανε το 6-4 και πήρε το προβάδισμα με 1-0 σετ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Σφιόντεκ ήταν αποτελεσματική όπως και στο πρώτο. Στο 2ο game, η Πολωνή κατάφερε πάλι να πετύχει το break και να φτάσει για ακόμη μια φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο 3-0. Η Πολωνή κατάφερε αυτή τη φορά να διαχειριστεί με άνεση το προβάδισμα της και να ολοκληρώσει το παιχνίδι φτάνοντας στο 6-0 και κάνοντας το 2-0 σετ για να κατακτήσει τον τίτλο και την κούπα του Indian Wells.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ