Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ηχηρή «καμπάνα» για την Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Στην ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από την επισημοποίηση της ποινής της για παραβίαση των κανόνων περί οικονομικών και βιωσιμότητας (PSR) της Premier League. 

Με αφαίρεση 4 βαθμών ξεκίνησε η εβδομάδα για την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία βρίσκεται πλέον στην 18η θέση της βαθμολογίας και 1 βαθμό μακριά από την ζώνη ασφαλείας και την Λούτον. Τα αποτελέσματα της έρευνας της Premier League που αφορούσαν την Νότιγχαμ Φόρεστ και την Έβερτον είχαν γίνει γνωστά από τον Ιανουάριο, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας (18/03) έγινε και επίσημη η ποινή για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο μεγάλος αριθμός κοστοβόρων μεταγραφών της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε συνδυασμό με τις λιγοστές πωλήσεις παικτών, φαίνεται να είναι οι λόγοι πίσω από την αυστηρή απόφαση των διοικητικών αρχών, ενώ ρόλο “κλειδί” στην υπόθεση φαίνεται πως έχει παίξει και η αργοπορημένη μεταγραφή του νεαρού πρώην παίκτη της Νότιγχαμ, Μπρέναν Τζόνσον.

Η Νότιγχαμ δεν είναι η πρώτη ομάδα που βλέπουμε να τιμωρείται την φετινή σεζόν, καθώς αντίστοιχη ποινή είχε δεχθεί και η Έβερτον με αφαίρεση 10 βαθμών σε πρώτο στάδιο που κατόπιν έφεσης μειώθηκε στους 6 βαθμούς. Έτοιμη για έφεση δηλώνει και η Νότιγχαμ Φόρεστ, ελπίζοντας σε αντίστοιχη έκβαση.

 

Η Βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την ποινή:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ