Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Φιλική νίκη στην Κύπρο στα γενέθλια του Απόλλων Λεμεσού (ΦΩΤΟ)

Χάρη σε ένα γκολ του Τομ Φαν Βέερτ η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό-γιορτή στην Κύπρο

Ο αγώνας με εορταστικό χαρακτήρα (για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου από την Κύπρο και τα 100 της ΑΕΚ) ξεκίνησε προβλήματα στην άφιξη των 8.000 φιλάθλων λόγω ατυχήματος εκτός σταδίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την πρώτη μεγάλη φάση τους στο 8′ με το γύρισμα του Πισάρο για τον Λιούμπισιτς που δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, στο επόμενο λεπτό όμως ήρθε το γκολ: Γύρισμα του Κροάτη από αριστερά, πλασέ του Φαν Βέερτ και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις και γκολ, ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο δεύτερο, με τον Ματίας Αλμέιδα να βρίσκει πάντως την ευκαιρία για να αρχίσει τις αλλαγές του και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

Απόλλων Λεμεσού (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σιέλβικ (74′ λ.τ. Πέρετζ), Εκπολό, Σάντος (71′ Πεϊμπέρνες), Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά (71′ Αδωνη), Κρμέντσικ, Μπακένγκα (71’Κοστάκε).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (64′ Πήλιος), Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί (87′ Ραντόνια), Φερνάντες (58′ Ελίασον), Γιόνσον, Λιούμπισιτς (46′ Ζίνι), Πισάρο (64′ Πόνσε), Αραούχο (64′ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (64′ Αμραμπατ).

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ