Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποδόσφαιρο Γυναικών: «Τεσσάρα» και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στους «8»

Ο Άρης άντεξε για 30 λεπτά, ο «Δικέφαλος» πάτησε γκάζι και προκρίθηκε με το ευρύ 4-0 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυρες» ήθελαν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη αγωνίστηκε απέναντι στον συμπολίτη Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην Β’ Εθνική και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποτελώντας μία υπολογίσιμη δύναμη.

Οι παίκτριες του Μηνά Νταβράνη «άντεξαν» για 30 λεπτά, με τις φιλοξενούμενες να ανοίγουν το σκορ στο 31ο λεπτό, όταν η Γιαννακά με όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, και με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 35ο λεπτό, η Τζούρτζεβιτς έφτασε κοντά στο 0-2, ωστόσο το όμορφο πλασέ της κατέληξε άουτ. Στο 39′, έπειτα από νέα ατομική ενέργεια της Γιαννακά, ο Δικέφαλος έφτασε στο 0-2, καθώς το αριστερό πλάσε της κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Γιαννακά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην Αργυρίου, η οποία με προβολή διαμόρφωσε το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ Morris. Ο όμορφος συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννη, βρήκε ως αποδέκτρια την Παπαδοπούλου, η οποία με ψύχραιμη εκτέλεση διαμόρφωσε το 0-4 στο 46ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αργυρίου προσπάθησε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ δικό της και πέμπτο για τον ΠΑΟΚ Morris, ωστόσο το σουτ της έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Θαλής Θεοδωρίδης έδωσε πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στις Κατσάνου, Καλιεντζίδου και Μπαταούλα, ενεργοποιώντας όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Ο Δικέφαλος είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά για 90 λεπτά. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έψαξαν κι’ άλλα τέρματα, ωστόσο το τελικό σκορ έμεινε στο 0-4.

Πηγή: Karfitsa.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ