Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Δικός του ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (video)

Στη Θεσσαλονίκη και ντυμένος στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Με μια πολύ σημαντική κίνηση φαίνεται πως ξεκίνησε ο μήνας για τον “Δικέφαλος του Βορρά” που όπως φαίνεται προχωρά σε μια πολύ σημαντική κίνηση τόσο για το status του τόσο μέχρι το τέλος της χρονιάς όσο και μακροπρόθεσμα, αν όλα πάνε καλά στο πέρασμα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ από την ομάδα.

Ο Αμερικανός, μέχρι πρότινος, NBAer φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς να γίνει κάτοικος της συμπρωτεύουσας μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Επιχειρώντας, με κύρια θέλγητρα του την παρουσία του στον πρώτο γύρο του draft του 2019 (νο. 30) και τους 19.2 πόντους που κατέγραψε σε 59 αγώνες με τους Ρόκετς την περσινή σεζόν, να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μετά την πολύμηνη αποχή του από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Κλείνοντας, οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για κάποια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Αν και η διαφορά δυναμικής των εμπλεκομένων προς τα εκεί οδηγεί. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τώρα για τον shooting guard από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχει μια εκκρεμούσα κατηγορία για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας και μια σύλληψη για κατοχή ενός γεμάτου πυροβόλου όπλου. Με τις κατηγορίες για το δεύτερο περιστατικό βέβαια να έχουν εκπέσει. Ο συνδυασμός και των δύο ωστόσο έχει εξωθήσει όπως φαίνεται τον παίκτη εκτός Χιούστον αλλά και γενικά NBA. Αναγκάζοντας τον να αναζητήσει την τύχη του κάπου πολύ μακριά από την πατρίδα του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ