Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός: Η… κατάρα των καθυστερήσεων «ξαναχτύπησε» στο Περιστέρι!

Μνήμες από το ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ του Ατρομήτου και του Πανσερραϊκού, ήρθαν στο σημερινό των play out! Ένα ματς «καρμπόν» θα έλεγε κάποιος, καθώς όπως τότε οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο σκορ και δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, έτσι και σήμερα ο Πανσερραϊκός μπήκε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0, όμως στον έξτρα χρόνο (και μάλιστα στο ίδιο λεπτό) δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ατρόμητο και έχασε την πολύτιμη ευκαιρία να φύγει με το «διπλό», με το οποίο θα «αγκάλιαζε» την παραμονή στην κατηγορία.

 

Κι αν σκεφτεί κάποιος πως αυτό ήταν το έκτο φετινό ματς πρωταθλήματος στο οποίο ο Πανσερραϊκός δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις, τότε μπορεί να υπολογίσει και τους βαθμούς που χάθηκαν οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι εννιά στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και δύο στα play out!

 

Ένα ματς με ελάχιστες σοβαρές φάσεις στις δύο εστίες στο α’ μέρος, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να προηγείται στο σκορ με τον Άλεξιτς στο 18’ όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Σέρβος επιθετικός πήρε ολομόναχος την κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαρκετζιάνι και να γράψει το 0-1 σκορ με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια οι Σερραίοι!

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 47’ δημιούργησαν ουσιαστικά την πρώτη τους πολύ καλή στιγμή όταν ο Ρομπάιγ μπήκε από τα δεξιά και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χοβάν. Στο 51’ ο Πανσερραϊκός αναπτύχθηκε ωραία στην περιοχή του Ατρομήτου, με τον Δεληγιαννίδη να επιχειρεί το σουτ και τον Μαρκετζιάνι να μπλοκάρει. Στο 62’ ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά με τον Βέργο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χοβάν. Κι ενώ οι Περιστεριώτες στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο, οι Σερραίοι βρέθηκαν «φάτσα» με το 0-2 αλλά ο Ουάρντα μόνος στην περιοχή δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως ο ίδιος θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ! Έτσι, φτάσαμε στις καθυστερήσεις και στο τελευταίο λεπτό με τον Ατρόμητο να φτάνει στην ισοφάριση. Ο Τζοβάρας έπιασε την κεφαλιά προ του Χοβάν που επιχείρησε άστοχη έξοδο με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-1!

  • Αρκετοί φίλοι του Πανσερραϊκού έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου, βοηθώντας με τον δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία έτσι ώστε να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Λεκανοπέδιο.

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46’ Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46’ Γκονθάλεθ), Ρομπάιγ (62’ Τζοβάρας), Βέργος (70’ Ανγκιέλσκι), Ντιρκς.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα (90+4’ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (86’ Σοφιανός).

 

Βαθμοί που χάθηκαν στις καθυστερήσεις για τον Πανσερραϊκό:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1 (90+1’ Ζοάο Πέδρο)

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-4 (90+11’ Μποτία)

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0 (90+7’ Φαμπιάνο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1 (90+4’ Ανγκιέλσκι)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 2-2 (90+4’ Γκαρσία)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ / play out 1-1 (90+4’ Τζοβάρας)

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ