Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Αυτό το πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή

Το πρωτάθλημα που κατακτήθηκε, η επιθυμία για συνεχείς διακρίσεις και η υπόσχεση για ενίσχυση πάντως είδους που καταμαρτυρά τα πάντα για τη διάθεση των “λύκων”.

Τα πάντα έχουν πλέον τελειώσει. Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι κρατούν με κάθε επισημότητα το πρώτο πρωτάθλημα της νεότερης ιστορίας τους στα χέρια τους. Δίνοντας το κατάλληλο τέλος σε μια χρονιά που εξελίχθηκε εξαιρετικά και κάτι παραπάνω. Πράγμα που παραδέχονται τόσο ο Νίκος Τσακαλίδης όσο και ο Ηλίας Θουλιώτης. Δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας των “λύκων” που τους ζουν μάλιστα από την πρώτη πρώτη τους μέρα λόγω και της διττής τους παρουσίας στο σωματείο.

Νίκο είναι πλέον γεγονός. Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι είναι πρωταθλητές. Ένα τέλος ιδανικό για την πρώτη σας σεζόν, η οποία για σένα προσωπικά βέβαια δεν πήγε το ίδιο καλά αγωνιστικά. Καθώς τραυματίστηκες σοβαρά παθαίνοντας ρήξη χιαστού. Είναι ωστόσο ο τίτλος αυτός το κατάλληλο “βάλσαμο”;

Μια τρομερή χρονιά για εμάς φτάνει στο τέλος της. Ο πρώτος και βασικός στόχος που θέσαμε από την αρχή της δημιουργίας μας επετεύχθη. Η άνοδος στη Β’ κατηγορία με ταυτόχρονη στέψη ως πρωταθλητές. Προσωπικά, σίγουρα ο σοβαρός τραυματισμός μου με κράτησε πίσω αγωνιστικά, αλλά με έφερε πιο κοντά στα υπόλοιπα κομμάτια της ομάδας. Ήμουν και είμαι σίγουρος για τους συμπαίκτες μου και με έναν καταπληκτικό και αήττητο δεύτερο γύρο με βγάλανε ασπροπρόσωπο. Δε μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους ίδιους και τον προπονητή μας.”

Ηλία όταν το κοστούμι του διοικητικού συνδυάζεται με τα γάντια του τερματοφύλακα η ευθύνη για το καλό της ομάδας σίγουρα διπλασιάζεται σε σχέση με τους υπόλοιπους. Συμβαίνει το ίδιο και με την απόλαυση; Ειδικότερα σήμερα που η ομάδα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο;

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χρόνιας συνδυάστηκε ο ρόλος του ποδοσφαιριστή με αυτόν της διοίκησης προσέφερε έξτρα άγχος, αυτό είναι σίγουρο, ωστόσο σαν παίκτη μου έδινε και την ευθύνη να δώσω ακόμα παραπάνω για να πετύχουμε τον στόχο που είχανε θέσει εξ αρχής. Είμαστε πρωταθλητές και πλέον μπορούμε να χαλαρώσουμε και επιτέλους να το απολαύσουμε.”

Ποιός είναι ο στόχος που θέσατε κατά δημιουργία των ΥΛΤΕΞ Λύκων και πόσο κοντά είστε σε αυτόν;

Ν.Κ.Όπως προανέφερα, ο βασικός μας στόχος, και των 5 μας αλλά και του πρώτου μας προπονητή, του κ.Κάντα, ήταν ένας. Η άνοδος και το πρωτάθλημα. Συμπληρωματικά, θέσαμε και μία αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο, όπου το καταφέραμε και αυτό με το παραπάνω. Έχοντας περάσει 3 ομάδες, αποκλειστήκαμε στους 32 της διοργάνωσης με γκολ στο 120’ και από ομάδα αήττητη στη Β’ κατηγορία. Θεωρώ πως η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη, δε μπορούσε να πάει καλύτερα. Ονειρευόμαστε κάτι αντίστοιχο και για του χρόνου. Όπως εξάλλου είχαμε ονειρευτεί από το ξεκίνημα της ομάδας, ‘κάθε σεζόν και μία κατηγορία’. Πάντα όμως με ταπεινότητα και σοβαρότητα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας στη Β’ κατηγορία και ήδη δουλεύουμε για αυτές. Η ομάδα δε θα ενισχυθεί μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θα δείτε όμορφα πράγματα.”

Η.Θ.Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της ίδρυσης της ομάδα είναι κάθε χρόνο να δημιουργούμε κάτι το οποίο θα έχει ως στόχο κορυφή. Βήμα βήμα και χρόνια τη χρόνια στόχος μας είναι πάντα αυτή η ομάδα σε κάθε αγώνα να κερδίζει. Το πρώτο βήμα φέτος έγινε. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για να φέρουμε νέες επιτυχίες στην ομάδα μας.”

Κλείνοντας, να πούμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από την ανατολική Θεσσαλονίκη ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ